Cazarea Ta

Cum vara se apropie si deja ne planuim vacantele si concediile ( asta daca inca nu sunt planificate), ne-am gandit sa incepem un nou proiect care sa ne ajute, atat pe noi cat si pe voi, cititorii, intr-o planificare mai usoara, in alegeri mai facile legate de un aspect extrem de important din calatoriile noastre, cazarea.

Ce inseamna „Cazarea Ta …” ?

Daca nu esti genul de persoana care sa calatoreasca doar cu un rucsac si un sac de dormit in spinare, cazandu-te de fiecare data sub cerul liber sau la cort, sigur te-ai lovit de alegerea cazarii. Pretentiosi sau nu, city-break sau sejur prelungit in statiuni, cu prietenii sau cu familia, intrebarea „unde ne cazam?” este printre primele pe care ne-o punem.
Vrem sa venim in ajutorul viitorilor turisti si sa realizam un proiect prin care sa descriem cu lux de amanunte experientele pe care le-am avut cu locurile de cazare descoperite. In acest scop am creat un set de intrebari la care vom incerca sa raspundem.

Cum functioneaza ?

Oricine poate sa completeze formularul de mai jos. Noi citim recomandarile voastre despre cazare, le periem, ne uitam pe booking, tripadvisor, etc si le publicam pe site intr-una din categoriile specifice cazarilor.

*Nu sunteti obligati sa completati toate campurile !

** Imaginile le puteti trimite la adresa de email: pop.andrei2007 [at]gmail {punct} com

Cu ajutorul formularului de mai jos asteptam sugestiile voastre ! In speranta ca vom intemeia impreuna un proiect util, ne puteti povesti experientele legate de cazari.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Site-uri Partenere

cazare site-uri partenere

 

Leave a Comment

takipçi satın al shell indir Elektronik Sigaracın oyun forumu