Cum vara se apropie si deja ne planuim vacantele si concediile ( asta daca inca nu sunt planificate), ne-am gandit sa incepem un nou proiect care sa ne ajute, atat pe noi cat si pe voi, cititorii, intr-o planificare mai usoara, in alegeri mai facile legate de un aspect extrem de important din calatoriile noastre, cazarea.

Ce inseamna “Cazarea Ta …” ?

Daca nu esti genul de persoana care sa calatoreasca doar cu un rucsac si un sac de dormit in spinare, cazandu-te de fiecare data sub cerul liber sau la cort, sigur te-ai lovit de alegerea cazarii. Pretentiosi sau nu, city-break sau sejur prelungit in statiuni, cu prietenii sau cu familia, intrebarea “unde ne cazam?” este printre primele pe care ne-o punem.
Vrem sa venim in ajutorul viitorilor turisti si sa realizam un proiect prin care sa descriem cu lux de amanunte experientele pe care le-am avut cu locurile de cazare descoperite. In acest scop am creat un set de intrebari la care vom incerca sa raspundem.

Cum functioneaza ?

Oricine poate sa completeze formularul de mai jos. Noi citim recomandarile voastre despre cazare, le periem, ne uitam pe booking, tripadvisor, etc si le publicam pe site intr-una din categoriile specifice cazarilor.

*Nu sunteti obligati sa completati toate campurile !

** Imaginile le puteti trimite la adresa de email: pop.andrei2007 [at] gmail {punct} com

Cu ajutorul formularului de mai jos asteptam sugestiile voastre ! In speranta ca vom intemeia impreuna un proiect util, ne puteti povesti experientele legate de cazari.

[contact-form to=’pop.andrei2007@gmail.com’ subject=’Articol’][contact-field label=’Numele unitatii de cazare’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Tara’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Oras / Statiune / Regiune / Insula’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’1. Cum se ajunge ( detalii legate de pozitionarea exacta)’ type=’textarea’/][contact-field label=’2. Tipul de cazare ( hotel%26#x002c; apartament%26#x002c; pensiune%26#x002c; hostel%26#x002c; han%26#x002c; cabana%26#x002c; complex%26#x002c; gazda%26#x002c; etc )’ type=’textarea’/][contact-field label=’3. Facilitati camere ( legate de interiorul acestora)’ type=’textarea’/][contact-field label=’4. Facilitati cazare (exterior)’ type=’textarea’/][contact-field label=’5. Ambient ( atmosfera generala in timpul cazarii )’ type=’textarea’/][contact-field label=’6. Particularitati ( ce v-a impresionat cel mai mult%26#x002c; aspectul aparte pe care il are cazarea respectiva; particularitatea poate fi pozitiva sau negativa)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Nume’ type=’name’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][/contact-form]

Site-uri Partenere

cazare site-uri partenere

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *