Skip to Content Haber antalya - Takipçi Satın Al - elektronik sigara smok
deWeekend
Calculator Cost Transport
Uncategorized admin / April 29, 2013

Dupa cum ati observat in multe din articolele mele care implica un drum cu masina, am tot mentionat de acest “calculator”. Este vorba de un .xls care va calculeaza automat costul in functie de km, cost benzina si nu in ultimul rand taxele suplimentare (aici intra ferryboat, taxe autostrada, vignete, etc).

In acest articol o sa explic cu ajutorul unor imagini cum se foloseste acest calculator pe care il puteti descarca direct si gratuit de aici: Calculator Cost Transport calculator cost transport (sunt constient ca pentru unii este banal si foarte usor de folosit).

calculator cost transport

1. Pret Carburant: Se introduce pretul mediu al carburantului (in cazul in care introduceti pretul in EUR, atunci totalul o sa fie tot in EUR). Daca treceti prin mai multe tari incercati sa faceti o medie.

2. Consum Mediu: Aici se introduce consumul masinii, eu va recomand sa introduceti tot timpul cu minim 20% mai mult (nu se stie niciodata cand prindeti un blocaj si consumati mai mult)

3. KM de parcurs: Se introduce numarul total de km (eu introduc dus-intors plus niste km de plimbari in locatia respectiva)

4. Total Litri: Cu ajutorul unei formule din .xls in aceasta casuta se calculeaza automat Totalul de litri.

5. Cost Carburant: In functie de datele introduse pana aici, calculatorul va da pretul carburantului (atentie daca ati ales EUR atunci pretul o sa fie in EUR)

6. Cost Taxe: Se aduna toate taxele introduse in coloana din dreapta “TAXE DRUM” (aici se completeaza de exemplu vigneta, taxe autostrade, etc. Cate o singura taxa pe casuta)

cost transport

In imaginea de mai sus aveti un cost transport pentru Halkidiki (am pus 750km x 2 + taxele) ! Acest calculator l-am folosit in toate traseele de masina spre Grecia calculator cost transport!

Sper ca va este de ajutor acest mic “calculator”.

Planificare placuta 🙂

DEWEEKEND © 2022