Ierapetra este o destinatie unica in Creta, un oras binecuvantat cu cel mai mare numar de zile insorite din Creta, unde ploua atat de rar, incat vanzatorii de umbrele nu au avut niciodata o sansa pe piata. Fiind cel mai sudic oras de pe harta Europei si bucurandu-se de deschidere catre coasta Africii si Marea Libiei, Ierapetra se bucura de cele mai ridicate temperaturi din Creta, temperatura medie anuala fiind de 20 de grade Celsius, rareori zilele aducand temperaturi sub 12 grade Celsius. Continuarea pe grecia.de-weekend.ro | Link direct: Ierapetra, cel mai insorit taram al Cretei !

Statiunea Agios Nikolaos, Creta

Grecia

Agios Nikolaos, situată pe coasta de est a insulei Creta, este o bijuterie ascunsă care așteaptă să fie descoperită. Această stațiune pitorească, cu plajele sale de nisip fin, apele cristaline și atmosfera vibrantă, este un paradis pentru iubitorii de soare, istorie și cultură. De la plimbările relaxante în jurul Lacului Voulismeni până la explorarea străduțelor înguste și pline de viață, Agios Nikolaos oferă o gamă largă de experiențe memorabile.

Pentru a afla mai multe despre această destinație uimitoare, vă invităm să accesați ghidul nostru turistic detaliat, care vă va ghida prin toate comorile ascunse ale Agios Nikolaos.

Continuarea pe grecia.de-weekend.ro: Agios Nikolaos, Creta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *