Spania, Benalmadena

Uncategorized

2 Saptamani in Benalmadena, statiune aflata in apropierea orasului Malaga. Dupa aceasta experienta nu as recomanda aceasta destinatie pentru vacanta de vara, este scump, nu are nimic deosebit in comparatie cu Grecia (Zakynthos, Thassos, etc).

Singurele obiective turistice din aceasta excursie care merita vazute sunt: Gibraltar, Maroc – Tanger, Sevilla, Palatul Alhambra, Granada (pentru toate exsta excursii organizate din Benalmadena si  preturile sunt intre 30 si 50 Eur de persoana).

Revenim la Benalmadena…

Statiunea Benalmadena se intinde de la Poalele muntilor Soerra de Mijas pana la coasta. Deoarece este situat pe un deal, locuitorii au privelisti minunate spre mare. Partea cea mai mare a populatiei locuieste in Arroyo de la Miel. Pe malul coastei se afla o cladire ciudata, Castelul lui Bil-Bil, construit in 1934 in stil neo-arab si care este folosit de catre consiliul orasului pentru expozitii si evenimente culturale.

 

Plaja - Benalmadena

Benalmadena shopping street

Benalmadena shopping street

…prin Benalmadena

Benalmadena

Benalmadena

Benalmadena

Benalmadena

2 thoughts on “Spania, Benalmadena

  1. Am fost aici de vreo 5 ori…Sunt cele mai frumoase concedii din viata mea care le am facut…superb…plaja, viata de noapte….
    ador si recomand din tot sufletul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *