Skip to Content Haber antalya - Takipçi Satın Al - elektronik sigara smok
deWeekend
Despre Noi
Uncategorized admin / December 9, 2005
Turul de Weekend

Mara & Andrei

 

Mara

Fire curioasa si dornica de noi experiente, moldoveanca convinsa de la Piatra Neamt,  inca de mic copil imi doream sa fac ceva interesant in viata. Cam la 5 ani ma consideram suficient de precoce incat sa spun povesti de adormit copii (la propriu) colegilor de gradinita, pe la 10 ani ma jucam cu creioanele colorate si acuarelele pe peretii scolii, mai apoi am inceput sa ma joc cu cuvintele si acordurile gramaticale, pentru ca intr-un final sa ajung persoana increzuta si serioasa prin liceu dornica sa ajunga doctor.
Uite asa,  timp de vreo 6 ani am colindat holurile Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si mai apoi alte holuri de spitale.
Doctor m-am facut, dar am considerat ca in viata mai sunt si alte lucruri de realizat si m-am indreptat in pasi de tango (si nu oricare, ci tango argentinian) sa descopar lumea noastra draga.

Detinatoare de multe talente si nici unul, aspiranta catre postul de “calator cu acte in regula” si “povestitor de drumetii” am ajuns sa ma bag in seama pe acest blog alaturi de Andrei, narator prin imagini,culori si date precise (gen kilometrii parcursi, starea drumului, temperatura in aer si la nivelul solului …..ati inteles ideea).

Andrei

Despre mine va pot spune cateva cuvinte ……Bucurestean atipic, pasionat de calatorii, locuri vechi si noi, de natura pe care o descoperi de fiecare data altfel, am incercat sa imortalizez momente de-a lungul  drumului.Si  cand ceva frumos merge la suflet si vrem sa il pastram, o facem prin fotografie.
Astfel s-a nascut o pasiune pentru ca eu cred cu tarie ca fotografiile sunt dovada ca noi traim, calatorim, avem experiente, iubim.
DEWEEKEND © 2022